Het mooie van jachthondenwedstrijden is de ultieme samenwerking tussen hond en voorjager. Niet alleen de prestatie van de hond doet er toe, die van de voorjager is even belangrijk. En die voorjager kan nog wel eens zo gespannen zijn, dat het niet lukt. Jammer, want omgaan met wedstrijdspanning kun je leren. Wedstrijdspanning komt in alle takken van sport voor. Er is veel kennis en ervaring hoe je hier mee om kunt gaan.

Als coach in de topsportwereld heb ik ervaring in deze training. Aan de hand van modellen uit de prestatiepsychologie gaan we in een individuele sessie op zoek naar een methode waarmee jij om kunt gaan met wedstrijdspanning en zo je eigen topprestatie kunt leveren. Deze training levert vaak al snel resultaat op.

Over mij

Mijn naam is Klaartje Zuiderbaan. Ik heb langdurige ervaring in topsport. Eerst als wedstrijdzeiler en daarna als (bonds)coach. Ik heb teams gecoacht naar goud op EK, WK en Paralympische Spelen. Daarnaast heb ik de opleiding Topcoach 5 van NOC*NSF afgerond. Sinds een paar jaar is mijn werk in rustiger vaarwater. Ik ga niet meer de hele wereld over, maar werk vanuit Zeeland als coach van (zeil)teams en ambitieuze mensen. Met mijn labrador Dorus doe ik jachttraining.

Interesse?

Neem contact met me op voor meer informatie, via info@klaartjezuiderbaan.nl of 0629068058.